Om os / Amager Autolakering

Autolakerer / København


Hos Amager Autolakering har vi lakeret biler i mange år. Vi ved, hvad der holder. Vores medarbejdere kommer løbende på kurser i de nyeste laktekniske arbejdsmetoder. Værkstedet bliver løbende moderniseret med ombygning af sprøjtekabine, infrarød tørring med mere, så vi i dag har et velfungerende værksted med det optimale udstyr.

Amager Autolakering er medlem af Bilbranchen, som er en landsdækkende sammenslutning af virksomheder, som lever op til de krav, der stilles til en effektiv og moderne virksomhed.

Autolakering:
Personvogne, varevogne, lastvogne, motorcykler og busser.

Industrilakering:
Køkkenelementer, skabslåger, glatte døre, fyldningsdøre, lamper, møbler, butiksinventar - plast, træ, MDF, brandmaling, aluminium, rustfri stål, galvaniseret stål, kunststoffer, plastlimning og reparation.

Maskinlakering:
Vejmateriel, traktorer, tipvogne, byggelifte, dumpers, bobcats, gravemaskiner og maskindele m.m.

Bådlakering:
Stålbåde, glasfiberbåde.

Skilte:
Vi monterer tekst og logo på din firmabil

Amager Autolakering og miljøet
Der er vores miljømæssige målsætning, at forurening i forbindelse med vores aktiviteter skal fjernes eller begrænses mest muligt hvor den kan opstå (ved kilden), samt at medarbejderne i mindst muligt omfang udsættes for sundhedsskadelige stoffer og materialer.

Løbende uddannelse af medarbejdere
Amager Autolakering's medarbejdere er alle veluddannede tekniske medarbejdere, som er specialister i lakering af personbiler, varevogne, autocampere, lastbiler, transportere og industrielle emner.
Vores medarbejdere kommer løbende på kurser i de nyeste laktekniske arbejdsmåder.

Kun miljøvenlige lakker og farver
Vort lager består af mere end 100 grundfarver og giver mulighed for mere end 80.000 farvevarianter og nuancer, og kan således opfylde ethvert farveønske og behov.
Vores computerbaserede farveindeks matcher samtlige biler i verden produceret efter 1985 og bliver automatisk opdateret når nye farver opstår på alverdens bilfabrikker.
Derudover har vi naturligvis også mulighed for at blande specielle farver ud fra individuelle kundeønsker.
lakering af møbler og lamper Amager


Lakering af bil Amager

Lakering af båd på Amager