Lakering af køkkener og møbler / Amager Autolakering

Køkkenelementer sprøjtelakering


Sprøjtelakering af køkkenelementer.
Mange gamle køkkener er blevet næsten som nye med vores hjælp. Køkkenlåger og køkkenelementer bliver slebet, grundet, og lakeret i originalt syrehærdende lak, glans 40-85.

Kom ind og få en snak, så hjælper vi dig med et farvevalg som passer til stilen i dit køkken. Vejledende pris for lakering af køkkenlåger, skuffer m.m:

Minimumspris:
kr. 2.400,00 excl. moms.

Pris for glatte låger pr. kvm. fra:
kr. 825,00 excl. moms.

Pris for låger med fals pr. kvm. fra:
kr. 990,00 excl. moms.

Lakering med autolak (højglans) pr.kvm:
kr. 1079,00 excl. moms.

Priser er excl. moms og omfatter slibning, grunding, lakering. Vore priser er baseret på fejlfrie, glatte(uprofilerede) låger, skuffer, fronter m.v.

Møbler og inventar højglans sprøjtelakering


Trænger dine møbler eller inventar til et nyt look med autolak? Vi udfører sprøjtelakering og højglanslakering af alle typer møbler og indbo - bla. møbler, spiseborde, sofaborde, reoler, sideborde, badeværelseslåger/møbler, skabslåger, træstole og døre, kontorinventar og meget mere. Vi har stor erfaring med eks. højglanslakering af: Montana reoler, PH lamper, Arne Jacobsen stole, Piet Hein borde, 7’er stole. Kontakt os evt. for rådgivning omkring farver og muligheder inden du beslutter dig.

Ring til Hugo Andersen på telefon: 32 50 23 00 og få et godt tilbud på sprøjtelakering/autolakering af dit køkken, køkkenelementer, køkkenlåger, køkkendøre, kontorinventar eller møbler.
Eller send os en mail på info@amagerautolakering.dk

Vi bestræber os altid på at leve op til vore kunders forventninger med hensyn til leveringstid og kvalitet af udført arbejde.


Sprøjtelakering af borde og møbler Amager

Sprøjtelakering af køkkenlåger og skabslåger på Amager


Sprøjtelakering af køkken/køkkenelementer i København

Sprøjtelakering af køkken/køkkenelementer på Amager


Højglans-sprøjtelakering af borde og møbler AmagerHøjglans-sprøjtelakering af borde og møbler Amager