Lakering af bil / Amager Autolakering

Autolakering/sprøjtelakering / København


Hos Amager Autolakering har vi lakeret biler for kunder på hele Sjælland i mange år. Vi ved, hvad der holder. Vores medarbejdere kommer løbende på kurser i de nyeste laktekniske arbejdsmåder og metoder. Vi kan derfor leve op til vore kunders krav om kvalitet og holdbarhed. Vi er medlem af Bilbranchen, og giver garanti på vores arbejde.

En bil er en stor investering. Derfor må en reparation af en skade eller en heloplakering af din bil være baseret på tillid til din reparatør/autolakerer. Det finder du hos Amager Autolakering.

Vejledende priser for autolakering af personbiler:

Lille bil:
Hel-lakering bil fra kr. 9650,00 excl. moms.
Tillæg ved 2-lags metal: 2.100,00 excl. moms.

Mellemstor bil:
Hel-lakering bil fra kr. 12.400,00 excl. moms.
Tillæg ved 2-lags metal: 2.700,00 excl. moms.

Stor bil:
Hel-lakering bil fra kr. 15.200,00 excl. moms
Tillæg ved 2-lags metal: 3.300,00 excl. moms.

Bilen bliver slebet, grundet, mellemslebent og lakeret 2 gange. Priserne er excl. af-/påmontering i forbindelse med lakeringen, samt reparation af gennemtæringer og større buler (separat pris aftales). Vi kan give dig en fast pris på lakeringen, når du kommer forbi med bilen.

Priserne er baseret på udvendig lakering i samme farve. Ved farveskift aftales pris. Du kan vælge heloplakering i flere prisklasser.

Ring til Hugo på telefon: 32 50 23 00 og få et godt tilbud på din bil-lakering, vi lakerer biler for kunder på Amager, i København, samt hele Sjælland.

Eller send os en mail på info@amagerautolakering.dk

Busser, varevogne, lastvogne
For os er ingen opgave hverken for lille eller stor. Lakering af busser, varevogne, lastvogne og andet materiel udføres efter tilbud.

Vi bestræber os på, at leve op til vore kunders forventninger med hensyn til leveringstid og kvalitet.
Lakering af biler i København

Lakering af biler på Amager

Lakering af biler på Kastrup