Klagøring af bil til syn / Amager Autolakering

Periodesyn af bil /på Amager og i København


Vi kan klargøre alle biltyper til periodesyn

Hos Amager Autolakering tilbyder vi synsklargøring af biler fra alle mærker. På vores værksted gennemgår vi din bil for fejl og mangler, laver en liste over eventuelle ting der skal repareres, udskiftes eller justeres, og udfærdiger på baggrund af denne liste et tilbud som vi sammen med råd og vejledning forelægger dig, så er du sikret de bedste forudsætninger for at komme igennem et syn uden nogle anmærkninger.

Hos Amager Autolakering har vi mere en 35 års erfaring med opretning af skader og buler, rustudbedring, udskiftning af reservedele samt klargøring til syn af biler. Vi står klar til at hjælpe dig med god service samt vores ekspertise i forbindelse med syn af personbiler.

Amager Autolakering ligger lige op ad Englandsvej i industrikvarteret Kirstinehøj i Kastrup, det er let at komme dertil, og vi har altid mange gratis parkeringsmuligheder.

Ring til Hugo på telefon: 32 50 23 00 for yderligere vejledning, eller et tilbud på klargøring af bil til syn/periodesyn. Du kan også sende os en email på info@amagerautolakering.dkSkadecenter klargøring af personbiler til syn og periodesyn på Amager, Kastrup og København


Klargøring af bil til syn og periodesyn på Amager, Kastrup og København